Fotokino Zlín je nově na adrese Tržnice - Náměstí práce 1099, Zlín.
Průkazové foto ihned
Navštivte nás na adrese Tržnice - Náměstí práce 1099, Zlín.
Průkazové fotografie zhotovíme na počkání.
Chci průkazové foto
Tisk fotografií
Chcete vytisknout vaše fotografie a přidat si je do alba? Využijte náš tisk fotografií.
Vytisknout fotografie
Obraz na plátně
Chystáte se světu ukázat své nafocené portréty či krajiny ve velkém? Stačí si zvolit typ papíru.
Vytisknout obraz
Velkoformátový tisk na papír
Chystáte se světu ukázat své nafocené portréty či krajiny ve velkém? Stačí si zvolit typ papíru.
Vytisknout fotografie
Práce s filmem & negativy
Máte doma starý negativ, který chcete vyvolat? Chcete vytisknout nebo digitalizovat staré negativy a filmy? Stačí navštívit kategorii nových produktů nebo se zastavit na naší prodejně, kde vám rádi poradíme.
Mám doma film
1.
Vyfotíte

Vyfotíte a upravíte vaše jedinečné fotky podle vašich představ.

2.
Nahrajete

Nahrajete vámi vybrané fotky k libovolného produktu v kategorii tisk.

3.
Připravíme

Připravíme fotky pro tisk a vytiskneme podle vašich požadavků.

4.
Doručíme

Doručíme skrze Zásilkovnu, GLS, PPL, UPS nebo vyzvednete na naší pobočce.

Tisk fotografií

Nejsme žádní suchaři. Vaše fotky vyvoláme klasickou mokrou technikou. To proto, aby všechny nezapomenutelné okamžiky a momentky vydržely ve fotoalbu krásně zachovalé i více než 100 let. Přesně takovou životností se fotky od nás pyšní.

Tisk fotografií
Tisk fotograficí sety

Obraz na plátně

Tohle plátno je zlatou střední cestou i pro náročnější. Má skvělou ostrost a vyšší kontrast pro perfektní vzhled vašich fotografií. Hrany obrazu jsou běžně zhotoveny formou zrcadlení a lehkého rozostření pro ten nejlepší dojem z tisku a zachování formátu fotografie.

Napínání samotného plátna na rám neprovádíme strojově, ale ručně a s chutí. To proto, abychom docílili námi i vámi požadované preciznosti a vyšší kvality fotoobrazu.

Velkoformátový tisk

Chystáte se světu ukázat své nafocené portréty či krajiny ve velkém? Stačí si zvolit typ papíru. Velkoformátový tisk zhotovujeme na plotru značky Canon.

Ještě předtím, než fotografii pošleme do tisku, dohlížíme na kvalitu každého snímku. Vždyť velký formát je přesně tím prostorem, kde na detailech záleží.

Vyvolání filmů

Představujeme vám naši exkluzivní službu vyvolávání klasických filmů, která vám umožní oživit magii analogové fotografie s pomocí nejmodernější technologie. S naším profesionálním vyvoláním v černobílé vývojnici značky JOBO a strojovým barevným procesem C41 zajistíme, že vaše snímky získají úchvatnou kvalitu a autentičnost a jsou připraveny pro tisk nebo digitální sken.

Stačí nám pouze dodat váš negativ ať už poštou nebo na pobočce a my už se o vše ostatní postaráme.

Tisk, sken a vyvolání negativu

Připravujeme pro vás novou službu, zabývající se tiskem fotografií, digitálním skener a vyvolání filmu jak barevných, tak černobílých. Tuto službu zatím nabízíme na pobočce když se za námi zastavíte.

Již brzy se můžete těšit na možnost objednat si tuto službu z pohodlí domova, kdy nám jen zašlete váš film a my již o zbytek postaráme

Hodnocení zákazníků

Byla to neuvěřitelná radost prohlížet si fotografií, které jsem si nechal vytisknout. Výsledný produkt je prostě dechberoucí! Každá fotka vypadá úžasně a jak na papíře tak i na plátně v mé pracovně.
Matěj Svoboda
Děkuji fotokinu za vynikající práci a za to, že mi umožnila přinést mé fotografie k životu. Určitě se k nim budu ráda vracet a vyprávět svým blízkým příběhy, které za nimi stojí. Tisknuté fotografie jsou opravdovým pokladem, který si cením a kterým si vážně užívám.
Eliška Nováková

Zasíláme a vydáváme

Jsme výdejnou TisknuLevne.cz, koupíte u nás tonery a další sortiment. Stačí se zastavit u nás na prodejně nebo si objednat přeš e-shop TisknuLevne.cz.

U objednávek fotografií, pláten a dalších produktů z našeho e-shopu si můžete vybrat z řady přepravních společností jako je GLS, PPL, UPS a Zásilkovna nebo se pro zhotovené produkty můžete zastavit u nás na prodejně. 

Pro dopravce GLS, PPL a UPS jsme také parcelshop/sběrná místa. Můžete skrze nás odeslat balík stačí se jen zastavit na naší prodejně.

Nová adresa

Novinka
Parkování 30 minut zdarma, sen všech našich klientů.

Fotokino Zlín je nově na adrese Náměstí práce 1099, Zlín.